Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4890"]
Zapisz Zapisz

Valentin nap Zombi-Földön

Tádáám!! Újabb vendégposzt a blogon. Fogadjátok szeretettel Virginia őszinte vallomását anyaságról és a Valentin napokról.

Vannak anyukák, akik sosem lesznek zombik, mert nekik valamiért kezdettől fogva jól alszik a babájuk. Vannak, akik csak átutazóba kerülnek a zombik földjére, még az elején, amíg a babájuk megszokja a külvilágot. És vannak az őslakosok, vagyis mi, akik sosem alszunk át, egyetlen egy éjszakát sem!

after-kids-to-bed-LOTR-THUMB-330x230Bizony, én már 10 hónapja élek így. Lassan sikerül teljesen leszoknom az alvásról pedig azt mondják, ne adjam fel a reményt – ez csak átmeneti, nem tart örökké.
Azt hittem idővel majd könnyebb lesz, de nem lett. A Hercegnőm – így hívom, hisz hűséges alattvalója vagyok – 7 hónapos koráig hasfájós volt, majd elindult a foga, ami azóta sem bújt ki… De mindennek tetejébe még az alvásigénye is minimális.
Jó, hát kérdem én, ki az, aki ezek után még reménykedik???

Most, hogy utolért minkett a Valentin nap, eszembe jut, hogy régen mennyit készültem rá. Azon gondolkoztam mivel lepjem meg aznap este a férjem. Vicces, mert most az is nagy meglepetés lenne, ha együtt meg tudnánk nézni egy filmet úgy, hogy nem alszom el az első 5 percben.

Próbálom felidézni azokat a romantikus estéket, amikor még volt időnk egymásra, de valahogy annyira elhomályosult már az anyaság előtti élet. Néha elgondolkodom, hogy egyáltalán létezett e.

13131648_1077754772272515_6773605778313260790_oNehéz fenntartani az egyensúlyt, mert nem lehetek egyszerre tökéletes feleség és anya pedig szeretnék, de nem megy. Tudom, hogy a lányom nélkül sokkal könnyebb lenne az élet, de ugyanakkor unalmasabb is, mert vele lett kerek a világ.

Tény, hogy az anyaság teljesen megváltoztat mindent és igen, nagyon fárasztó feladat, de ez ad értelmet az életnek. Mert reggel, mikor a lányom átöleli a nyakam, egyszerűen elfelejtem, hogy fáradt vagyok.

Fáradt, de boldog, hogy Ő van.

Virginia, egy 10 hónapos kislány anyukája

Puszi
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.